Egyedi, személyre szabott gyászbeszéd

EGYHÁZI SZERTARTÁS KIEGÉSZÍTÉSEKÉNT SZEMÉLYES BÚCSÚ

Ha egyházi temetés keretében búcsúzna el elhunyt hozzátartozójától, de szeretne a vallási liturgia mellett kiegészítésképpen egy rövid, személyes hangvételű megemlékezést, kérheti írásban, pdf dokumentum formájában, melyet a pap/lelkész vagy az Ön által felkért személy felolvashat, de megrendelheti hangfájl formájában is, mely lejátszható a temetésen az egyházi gyászszertartást követően.

A gyászbeszéd egy utolsó, szavakkal festett kép elhunyt szerettünk életéről, a végső búcsú. A temetés eseménye és a jól megírt búcsúbeszéd elősegíti a család gyászfolyamatát, vigaszt jelenthet a gyászolók számára. 

A szolgáltatás tartalma

Minden gyászbeszédírást telefonos vagy e-mailes konzultáció előz meg a megrendelővel, melynek során végigbeszéljük az elhunyttal kapcsolatos információkat, emlékeket, hogy minél személyesebb hangvételű, hiteles búcsúbeszéd születhessen.

A szolgáltatás tartalmazza, hogy felhívom telefonon a megrendelőt, vagy kérésre e-mailben konzultálok, melyet követően 1-1,5 oldal közötti terjedelmű (felolvasva kb. 5-8 perc hosszúságú) gyászbeszédet írok, mely magában foglalja  az elhunyt életének főbb állomásait, érdemeit, a vele kapcsolatos néhány emléket.

Egy alkalommal kérhető javítás, módosítás. Kérés esetén a gyászbeszéd lehet hosszabb is felár ellenében.

A telefonos vagy e-mailes megkeresést 24 órán belül vállalom (ünnepeken a következő munkanapon), majd a telefonbeszélgetést vagy válaszlevelet követő 48 órán belül elküldöm az elkészült gyászbeszédet.

Ára: 8.000 Ft

Felolvasva is kérheti a búcsúbeszédet a szöveges forma mellett. Az alkalomhoz illő előadásban olvasom fel az általam írt beszédet, melyet hangfájl formájában küldök el a megrendelőnek. Ez lejátszható akár a temetésen is.

Ára: 4.000 Ft