Egyedi, személyre szabott gyászbeszéd

POLGÁRI SZERTARTÁSHOZ TELJES GYÁSZBESZÉD

Ha polgári szertartást szeretne elhunyt hozzátartozójának temetésére, a teljes gyászbeszédet megrendelheti verssel, személyes életúttal, a temetésen résztvevőktől történő búcsúztatással, a sírba/ urnafalba helyezéskor/ szóráskor elhangzó búcsúval együtt. Kérésére felolvasva, hanganyag formájában is megkapja a gyászbeszédet, melyet a temetésen lejátszva a teljes gyászszertartás megvalósulhat. Akár temetőben, akár egyedi helyszínen történik a megemlékezés, például otthon vagy a hamvak szétszórásának helyszínén, egyedi, személyre szabott gyászbeszédet küldök írásban, vagy kérésére felolvasva is. 

A gyászbeszéd egy utolsó, szavakkal festett kép elhunyt szerettünk életéről, a végső búcsú. A temetés eseménye és a jól megírt búcsúbeszéd elősegíti a család gyászfolyamatát, vigaszt jelenthet a gyászolók számára.

A szolgáltatás tartalma

Minden gyászbeszédírást telefonos vagy e-mailes konzultáció előz meg a megrendelővel, melynek során végigbeszéljük az elhunyttal kapcsolatos információkat, emlékeket, hogy minél személyesebb hangvételű, hiteles búcsúbeszéd születhessen.

A szolgáltatás tartalmazza, hogy felhívom telefonon a megrendelőt vagy kérésre e-mailben konzultálok, melyet követően 3-4 oldal közötti terjedelmű (felolvasva kb. 15 perc hosszúságú) gyászbeszédet írok, mely magában foglalja az alkalomhoz illő verset vagy idézetet, bevezetőt, az elhunyt életének főbb állomásait, érdemeit, a vele kapcsolatos emlékeket, a megjelentektől való búcsúztatást, és kérés esetén a sírba/ urnafalba helyezéskor/ szóráskor elhangzó rövid, kb. fél oldalas (felolvasva 2-3 perces) szöveget. A gyászbeszédet pdf formátumban, e-mailben küldöm el a megrendelő számára.

Egy alkalommal kérhető javítás, módosítás. Kérés esetén a gyászbeszéd lehet hosszabb is felár ellenében.

A telefonos vagy e-mailes megkeresést 24 órán belül vállalom (vagy a következő munkanapon), majd a telefonbeszélgetést vagy válaszlevelet követő 48 órán belül elküldöm az elkészült gyászbeszédet. 

Ára: 18.000 Ft

Felolvasva is kérheti a búcsúbeszédet a szöveges forma mellett. Az alkalomhoz illő előadásban olvasom fel  az általam írt beszédet, melyet hangfájl formájában küldök el a megrendelőnek. Ez lejátszható akár a temetésen is.

Ára: 8.000 Ft